موبایل

مقایسه مختصر 2 سیستم عامل موبایل اندروید و آی او اس

موبایل یک وسیله کاربردی و غالبا لمسی می باشد که از اجزای مختلفی تشکیل شده است تا با همکاری یکدیگر به اجرای برنامه و ارائه خدمات مختلف بپردازند. یکی از اصلی ترین بخش موبایل  راه انداز موبایل آن است. تفاوت در سیستم عامل موبایل ها یکی از اساسی ترین تمایز بین آن هاست که در این مقاله قصد داریم به بررسی آن بپردازیم.

مقایسه مختصر سیستم عامل موبایل ها

مقایسه سیستم عامل موبایل ها

این مقاله به بررسی سیستم عامل موبایل های مختلف می پردازد. و هدف آن آشنا ساختن شما دوستان عزیز با انواع سیستم عامل های موبایل می باشد. در صورتی که می خواهید یک گوشی هوشمند نو بخرید پس حتما تا آخر این مقاله همراه ما باشید. در ابتدا لازم می دانم تا یک تعریف عام از سیستم عامل  داشته باشم:

سیستم عامل در واقع اولین چیزی است که پس از روشن شدن موبایل با آن روبرو می شویم. یعنی همه برنامه های موبایل در این صفحه به ما نشان داده می شوند. امروزه شرکت های مختلفی به تولید انواع موبایل می پردازند. موبایل های تولیدی که هر کدام محصول یک شرکت خاص می باشند از لحاظ مختلف با یکدیگر تفاوت دارند.که یکی از این تفاوت ها سیستم عامل آن ها می باشد در ادامه دو نمونه از مرسوم ترین سیستم عامل ها را به شما معرفی می کنیم؛

مرسوم ترین سیستم عامل ها

سیستم عامل ها از طرف شرکت سازنده بر روی گوشی موبایل نصب می شوند که در ادامه به مرسوم ترین آن ها می پردازیم؛
سیستم عامل اندروید: اندروید در لغت به معنای ربات می باشد. یک سیستم عامل اپن سورس است شرکتهای تولید موبایل زیادی از این سیستم عامل موبایل استفاده می کنند. کار کردن با اندروید برای کسانی که در سطح مبتدی هستند کمی مشکل است. اندروید از سال 2005 توسط شرکت گوگل خریداری شده و متعلق به شرکت گوگل است.گوشی موبایل اندرویدسامسونگ مدل Galaxy A31 SM-A315F/DS دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت

سیستم عامل آی او اس: این نوع سیستم عامل دومین سیستم عامل محبوب جهان است که متعلق به شرکت اپل استو بر روی گوشی های آن مانند آیفون، آی پد تاچ و آی پد نصب می شود.گوشی موبایل اپل مدل iPhone 12 Pro Max A2412 دو سیم‌ کارت ظرفیت 256 گیگابایت

گوشی موبایل اپل مدل iPhone 12 Pro Max A2412 دو سیم‌ کارت ظرفیت 256 گیگابایت

ﺳﯿﺴﺘﻢ ﻋﺎﻣﻞ وﯾﻨﺪوزﻓﻮن: این سیستم عامل مانند سیستم عامل ویندوز 10 کامپیوتر می باشد، در سال 2015 توسط شرکت مایکروسافت به بازرا عرضه شد. رابط کاربری روان و زیبا از ویژگی مهم این سیستم عامل می باشد.

44-min-15-1

تفاوت سیستم عامل ها

سیستم عامل های نام برده در دو حالت کشوی برنامه ها و صفحه اصلی با یکدیگر تفاوت دارند. کاربرد سیستم عامل موبایل در آن است که اگر بر روی گوشی نصب نشده باشد دیگر گوشی موبایل روشن نخواهد شد. در گوشی های اندرویدی کشوی برنامه ها به صورت الفبایی می باشد .

اما سیستم عامل آی او اس کشوی مجزا برای برنامه ها ندارد و از همان صفحه اصلی به عنوان کشو استفاده می کند. استفاده از نمایه، ابزار و پوشه پیش فرض از جمله موارد پیش بینی شده توسط کمپانی عرضه کننده اندروید است.

ولی این بدین معنی نیست که کاربران خودشان امکان ایجاد نمایه دلخواه ندارند. استفاده از نمایه و ابزار در آی او اس بیشتر از اندروید است. نمایه، ابزار، قابلیت پخش آهنگ و از همه مهم تر قابلیت سنجاق کردن سایت های مورد نیاز کاربر از جمله ویژگی های ویندوزفون است.

البته راه انداز های دیگری مانند symbian,blakberry,obadaهم هستند که البته در بسیاری از موبایل های تولید شرکتهایی مانند نوکیا ،بلک بری مدل های سونی اریکسون که بعدا به نا سونی تغییر یا فت استفاده می شدند .که به وسعت موارد  اشاره شده بالا نیستند. بر همین اساس ما فقط به اسم آنها اشاره می کنیم. موفق وپیروز باشید.

https://foroshkala.net/

 

برای مشاهده ویژگیها وخرید موبایل با سیستم عامل آیفون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *