حرارتی

نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی

نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی

بسم الله الرحمن الرحیم

نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی

نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی آبگرمکن یکی از پرگاربرد ترین و ضروری ترین کالا های مورد استفاده خانواده های امروزی است این دستگاه وظیفه تامین آب گرم مورد نیاز افراد خانواده ها، محل کار، اداره جات ها، کارگاه ها و اماکن مختلف دیگر را به عهده دارد.

زمانی را تصور کنید که در هوای سرد زمستان پکیج های گرم کردن آب و یا آبگرمکن نداشته باشیم برای حمام کردن، وضو، شستن دست و صورت و یا ظرف و لباس چقدر با مشکل روبرو می شویم آیا دیگر مانند گذشته قادر خواهیم بود که بدون آب گرم 24 ساعته زندگی بدون مشکلی داشته باشیم این مشکل را آبگرمکن براحتی برای ما رفع کرده و بطور 24 ساعته در 7 روز هفته آب گرم کاربران را تامین می کند.

ما امروز در رابطه با نکاتی که هنگام خرید یکی از انواع بسیار پر کاربرد آبگرمکن که معمولا در کشورهای دارای رفاه و پیشرفته کاربرد بسیار گسترده تری نسبت به جوامع دیگر دارد یعنی نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی صحبت می کنیم.

آبگرمکن های برقی دستگاهی است که با استفاده از نیروی الکتریسیته آب گرم مورد نیاز کاربران خود را تامین می کند در واقع فرایند گرم کردن آب به این صورت است که جریان برق شهری از طریق سیم به جعبه کنترل آبگرمکن می رسد و از آنجا به المنت هایی که در ارتباط مستقیم با آب ورودی درون مخزن دستگاه است آب سرد به آب گرم تبدیل می شود.

بمحض باز شدن شیر آب گرم توسط کاربر آب داغ در لوله های خروجی آبگرمکن جریان پیدا می کند و برای استفاده از شیرهای آبگرم خارج می شود و در اختیار کابر قرار می گیرد. ان شاالله تا آخر مقاله نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی با ما همراه باشید و از این مقاله استفاده لازم را ببریم.

نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی :

قدرت و میزان مصرف انرژی

برند و شرکت سازنده

نوع آبگرمکن

مدت زمان ضمانت

امکانات ایمنی

اندازه آبگرمکن و ظرفیت گرم کردن آب

امکان تنظیم گرمای آب

آسانی نگهداری و سرویس کردن

داشتن نشانگر میزات آب

نشانگر دمای آب

نوع آبگرمکن:

از نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی نوع آبگرمکن است. آبگرمکن برقی دارای انواع مختلفی است که افراد بر حسب نیاز خود ممکن است نوع خاصی از انواع آبگرمکن های برقی را خریداری و برای تامین آب گرم خود مورد استفاده قرار دهند. بطور کلی آبگرمکن های برقی را می توانیم به دو دسته کلی تقسیم کنیم

آبگرمکن های برقی مخزنی ( یا زمینی )

آبگرمکن های برقی فوری

آبگرمکن های برقی مخزنی آبگرمکنی است که دارای مخزن می باشد ظرفیت مخزن در این آبگرمکن ها متفاوت می باشد و افراد بر مبنای میزان مصرف آبگرمکنی با ظرفیت مخزنی متفاوتی ممکن است انتخاب کنند. این نوع آبگرمکن بدلیل حجم و وزن زیاد بر روی زمین قرار می گیرد المنت های درون مخزن با گرم شدن توسط نیروی برق آب را هم گرم می کنند.

آبگرمکن برقی فوری آبگرمکنی است که دارای مخزن نیست یا مخزنی بسیار کم حجم دارد و آب با ورود به دستگاه فورا گرم می شود و از طرف دیگر خارج می شود. این نوع بخاری دارای حجم و وزن کمی است و براحتی بر روی دیوار و یا بر جاهای دیگر قابل نصب می باشد. 

آبگرمکن های برقی فوری دارای انواع مختلفی هستند مانند

آبگرمکن برقی دیواری این ابگرمکن بر روی دیوار نصب می شود و معمولا دارامخزن نیست یا اگر مخزنی داشته باشد دارای ظریفیت بسیار کمی است مثل 5 لیتر یا در همین حدود ظرفیت دارد.

آبگرمکن برقی سر دوشی: این آبگرمکن مخصوص حمام است و بر سر دوش حمام نصب می شود و بمحض وارد شدن آب  آب را داغ می کند و از دوش خارج می شود

آبگرمکن سر شیر ظرفشویی که این آب گرمکن بر سر قسمت خروجی آب در شیر ظرفشویی نصب می شود و آب داغ از آن خارج می شود.

آبگرمکن برقی سیار : این نوع آبگرمکن ها برای افرادی است که مرتب جابجا می شوند و برای کلوسک ها و امثال این ها کاربرد دارد.

آبگرمکن برقی
آبگرمکن برقی
آبگرمکن برقی دوش حمام
آبگرمکن برقی دوش حمام
آبگرمکن برقی کوچک
آبگرمکن برقی کوچک
آبگرمکن برقی شیر ظرفشویی
آبگرمکن برقی شیر ظرفشویی
آبگرمکن برقی دیواری
آبگرمکن برقی دیواری

قدرت و میزان مصرف انرژی:

قدرت و میزان توان یک آبگرمکن برقی یکی از نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی که نشان دهنده مقدار آبی است که در یک مدت زمان معین تولید می کند بنا بر این هرچه نیازمان به آب گرم بیشتر باشد باید آبگرمکنی را با قدرت و توان بالاتری را تهیه کرد. و اگر نیازمان به آب گرم کم باشد باید آبگرمکنی با توان کمتر انتخاب کنیم زیرا آبگرمکن های با توان وات بالا تر مصرف انرژی بالا تری دارند و برق بیشتری را مصرف می کنند و ضمن به هدر رفتن انرژی سبب افزایش مبلغ قبض برق خواهد شد که این بصرفه نخواهد بود

برای انتخاب آبگرمکن با مصرف انرژی کمتر، می‌توانید مشخصات فنی و برچسب انرژی محصولات مختلف مطالعه و مقایسه کنیم و محصولات با مصرف کمتری انرژی برای مقدار آب تولیدی معین خریداری کنیم. واحد تعین توان مصرفی الکتریسیته وات است و هرچه وات یک وسیله بالاتر باشد قدرت کار آن کالا هم بیشتر می باشد و مصرف انرژی آن هم بیشتر خواهد بود.

برچسب انرژی

اندازه آبگرمکن و ظرفیت گرم کردن آب:

مورد دیگری که جزء نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی بحساب می آید اندازه و ظرفیت آبگرمکن برقی است  آبگرمکن های برقی بر حسب نوع دارای ظرفیت های مختلفی است و مصرف کنندگان بر حسب میزان نیاز به آب گرم یکی از ظرفیت ها را انتخاب می کنند. ما برای تعیین ظریف مورد نیاز آبگرمکن می توانیم به اندازه های تقریبی زیر توجه کنیم.

برای 4 نفر به بالا با آبگرمکن با ظرفیت 200 لیتر خرید،

سه نفره معمولا ظرفیت 150لیتری،

دو نفره آبگرمکن با ظرفیت 100 لیتر

و یک نفره هم 50 لیتری

اما برای مقدار تولیدی آبگرم توسط آبگرمکن های بدون مخزن یا آنگرمکن های فوری برای ساختمان های با

یک اطاق خواب آبگرمکنی با ظرفیت 12 لیتر خروجی آب گرم در دقیقه

برای دو اطاق خواب هم 12 لیتر در دقیقه

و برای ساختمان های سه اطاق خواب 19 لیتر ظرفیت آب تولیدی در یک دقیقه مورد نیاز است.

 

جنس آبگرمکن برقی

آبگرمکن های برقی ممکن است از انواع جنس مانند فلز، پلاستیک تقویت شده و یا پروپیلن تولید شود هم بدنه و هم مخزن آبگرمکن ها ممکن است از مواد و جنس مختلفی تولید شوند که در کارکرد و ماندگاری این نوع آبگرمکن تاثیر بالایی دارد. البته جنس مخزن با توجه به اینکه فشار بخار و گرمای آب را باید تحمل کند بسیار مهم است مخزن را که از قطعات بسیار مهم به حساب می آید. ممکن است از مواد و جنس های زیر تولید کنند.

انواع جنس مخزن آبگرمکن برقی:

آلومینیوم: مخازن آب گرمکن برقی ممکن است از فولاد آلومینیومی ساخته شوند که خواص مقاومتی زیادی دارند و به علاوه دارای وزن کمتری نسبت به فولاد ضد زنگ هستند.

فولاد ضد زنگ: در بعضی از آبگرمکن های برقی ممکن است مخزن آنرا از جنس فولاد ضد زنگ تولید کنند این مخازن دارای مقاومت زیاد در مقابل گرما و همچنین زنگ نمی زنند و اکسیده نمی شود در بسیار از محصولات با کیفیت از این نوع فلز استفاده می شود

مخازن پروپیلن: برخی مخازن آب گرمکن برقی از پلی‌پروپیلن ساخته می‌شوند. این ماده دارای مقاومت خوبی در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی است و همچنین سبک و قابل حمل است.

مخزن مسی:

مخزن پلاستیکی: این نوع مخزن که دارای مقاومت زیادی در مقابل ضربات احتمالی و اکسیده شدن و خوردگی هستند از پلاستیکی تولید می شود که با الیاف مخصوص تقویت شده باشد. از اینکه تا اینجای بحث نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی با ما همراهید خوشحالیم.

 

خلاصه کلام

در مقاله نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی دررابطه با مواردی که در هنگام انتخاب انواع آبگرمکن برقی باید به آنها توجه کنیم و با در نظر گرفتن آنها می توانیم انتخابی مناسب تر و بهتری داشته باشیم صحبت کردیم. در این بحث ابتدا در مورد اهمیت آبگرمکن در آسایش و راحتی در زندگی ما صحبت کردیم و بعدا انواع این نکات را گفتیم.

و نیز به مواردی مثل قدرت و میزان مصرف انرژی، برند و شرکت سازنده، نوع آبگرمکن، مدت زمان ضمانت، امکانات ایمنی، اندازه آبگرمکن و ظرفیت گرم کردن آب اشاره کردیم و بعد از آن در رابطه با بعضی از این موارد هم بحث کردیم و توضیح دادیم.

در این مقاله انواع آبگرمکن برقی را به انواع مختلف مخزنی، دیواری یا فوری، سردوشی، سر شیر ظرفشوری و آبگرمکن برقی کوچک و قابل حمل و جابجایی تقسیم کردیم و سپس انواع چنس آبگرمکن برقی را گفتیم و گفتیم از جنس های آلومینیومی، فولا ضد زنگ، پلاستیک تقویت شده و پروپیلن تولید می شود و در مورد بعضی دیگر هم توضیحاتی دادیم امید وارم  که این مقاله تونسته باشد نکات مهم در انتخاب آبگرمکن برقی را خوب پوشش داده باشد.

موفق و سرفراز باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *